Ha már unod a banánt...
...süss belőle palacsintát!

Szupergyors, elronthatatlan, nyáriasan könnyed desszert, ami lelkiismeret-furdalás nélkül fogyasztható a nap bármely órájában :)  Glutén és laktózmentes, hozzáadott cukor nélküli palacsinta-csoda.

pal2.JPG

Hozzávalók:

A palacsinta tésztához:

  • 1 banán
  • 2 tojás
  • 1 ek kókuszliszt
  • 0,5 dl mandulatej
  • 1 csipet só
  • 1 citrom reszelt héja

Továbbá:

  • 2 ek vaj
  • 2 ek natúr/görög joghurt
  • 1 ek méz
  • 2 ek eperlekvár
  • friss bogyós gyümölcsök
  • pisztácia

pal4.JPG

Elkészítés:

Egy turmixgépben habos masszát készítünk a palacsintatészta hozzávalóiból. Serpenyőben vajat hevítünk, amin aranybarnulásig kis palacsinta korongokat sütünk. A korongokat egymásra csúsztatjuk, egyenként megkenjük (friss, idei, anyu titkos receptje alapján készített) eperlekvárral, majd jó sok friss gyümölccsel, mézes-joghurttal, és pisztáciával tálaljuk. 

 pal1.JPG

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gastroholic.blog.hu/api/trackback/id/tr778916210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Gastroholic

kulináris élménytúra Ewínyenc falatok fanatizmus a konyhában gasztrosikk és gasztrosokk

Friss topikok