kontakt

Üdv Kedves Olvasó,


Feterik Evelyn vagyok, és gasztroholista. Függőségem egyrészt egy csipet örökletes génállomány, másrészt egy nagy adag elnyomhatatlan, tudatos és tudat alatti ételérzés összegyúrásával jött létre.
Őszintén szólva, az itt leírt bejegyzéseket - kicsit önző módon ugyan - de elsősorban magamnak címzem. Ezzel próbálok ugyanis szélmalom harcot vívni az idő megállíthatatlan kerekével, azaz elfelejtett receptek, elkallódott jegyzetfüzetek, vagy elhalványult gasztroélmények és ehhez hasonló veszteségek halmazával. Segít, hogy emlékezzek, felidézzek, összehasonlítsak, s ezek által fejlődjek.

Bár szabadidős tevékenység gyanánt indítottam anno az oldalt, 2015 tavaszán új vizekre eveztem, sokkal hidegebbre, egészen az Északi-tengerig. Azóta pedig Norvégia fővárosában Oslóban nap mint nap fejlődök, inspirálódok, motiválódok, edződök - és ami a legfontosabb: főzök, azaz a legkedvesebb hobbym lett az, ami éltet, táplál, előrébb visz.

Az ínyenckedés fénykorában nem kerülgetjük többé a forró kását, sőt! annál nagyobb hangot adunk táplálkozási szokásainknak, ízlésvilágunknak, mobiltelefonjaink kameráit etetjük meg először, posztoljuk, majd várjuk a visszacsatolást a világtól. Hisz ismeritek a mondást: Sharing is caring :) Ez úton várom én is az esetleges építő jellegű kritikákat, írásaimból pedig motiválódjatok kedvetekre, merítsetek ihletet bátran!

Gastroholic

 

Elérhetőségeim:
Feterik Evelyn
feterikevelyn@gmail.com
facebook/gastroholic

 

img_9715.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://gastroholic.blog.hu/api/trackback/id/tr636841837

Gastroholic

kulináris élménytúra Ewínyenc falatok fanatizmus a konyhában gasztrosikk és gasztrosokk

Friss topikok

süti beállítások módosítása